2015.03.19.
20:16

Írta: provagy

Eljegyzési gyűrű kis extrával

ringbox.jpg

Nagyon sok féle lánykérős videó terjed a neten, közülük is a kedvencem egy magyar PÉLDA. Ezeket a videókat dobja fel ez az új találmány. Eddig a nagy kérdés felvétele profi videós felkeresésével, barát megkérésével, vagy rejtett kamerával volt kivitelezhető. Azoknak, akik ennél is extrább videót akarnak, létrehozták a Ring Cam -et. Ez egy beépített kamerával rendelkező gyűrűtartó doboz, ami képes az életünk egyik legmeghatározóbb pillanatát a gyűrű szemszögéből felvenni, valahogy így:

diagram.jpg

Szerintem nagy üzlet, egy pici FullHD kamerát elrejteni egy ilyen dobozba, és bérbe adni. Mivel az amerikai gyártó csak bérbe adja (30 ezer forintért egy hétre), magát a terméket nem forgalmazzák, ezért itthon semmiképp sem tudunk találkozni vele. Viszont kis leleményességgel szerintem tudunk sajátot is készíteni, csak egy kellően kicsi méretű kamera kell hozzá, és egy gyűrűs doboz. Az eredmény pedig eszméletlen jópofa:

Szólj hozzá!

Címkék: esküvő vicces kamera kérdés gyűrű felvétel igen doboz feleség jópofa eljegyzés lánykérés felvevő leánykérés gyűrűs leszel a feleségem lánykérő nagy pillanat

A bejegyzés trackback címe:

https://provagy.blog.hu/api/trackback/id/tr767284783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása