2013.06.22.
21:39

Írta: tordafilm

Inspiráló videó: It's In Your Nature

Kis off topic: mostantól vége az írásnélküliségnek, hisz leérettségiztem, szereztem 450 pontot (még a kitűnő érettségi is meglett). Igyekszem friss híreket, inpsiráló videókat és érdekességeket mutatni nektek.

Ami ezek mellett fontos - mint ahogy a korábbi bejegyzésekben már láttátok már - az az, hogy a videózás üzleti részével is fogok foglalkozni. Nem azért, mert engem az jobban érdekel, hanem azért, mert meggyőződésem, hogy a sikerhez az is kell, hogy értsünk az üzleti részéhez is. Valahogy így:

Képernyőfotó 2013-01-26 - 14.57.46_1.jpg

És akkor jöjjön egy kis inspiráló videó, amit Tyler Stableford készített. Kicsit róla: 2009-ben kezdett el videózni. Azóta teljesen megváltozott az élete, befutott, de a nagy megrendelőkön túl a szívében megmaradt olyannak, amilyen volt: mesélőnek (Az eredeti angol "storyteller" szó jobb ide, mert annak ügye bővebb a jelentése).

Saját, növekvő cége 4 embernek ad munkát, és igyekeznek olyan reklámokat készíteni, amik nem eladni akarnak, hanem a vállalat értékrendjét, "lelkét" közvetítik. Ilyen a mostani, szerintem inspiráló videó is:

Persze ilyen reklámokhoz jó gép is kell, hisz RED-del és canon 5D mark III-mal forgatták, de akkor is, a végeredményhez kellett valami plusz. Valami, ami megfogja a nézőt. Egy jó sztori, egy jó gondolat, és egy (vagy több) jó meglátás.

Forrás

Szólj hozzá!

Címkék: videó inspiráló videó

A bejegyzés trackback címe:

https://provagy.blog.hu/api/trackback/id/tr605373794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása