2013.01.23.
21:05

Írta: tordafilm

Videósnak lenni nem könnyű...

fotoselet_1358416438.jpg_1023x566

A fenti ábrát az MLZphoto blogon találtam, de szerintem videósoknál is hasonló a helyzet. Ugyanúgy az utómunka sokkal több idő, mint a felvétel például.

De a másik, hogy ugyanúgy törődni kell a vásárlókkal a videósoknak is. Ez a diagrammon közvetlen módon a marketingtevékenység (5,9%), míg közvetetten a társalkodás (5,5%) és a közösségi média használata (8,7%). Erről eszembe jutott, hogy sokat kérdezek videósokat a helyzetükről.

Kétféle választ kaptam. Vannak, akik a kapcsolataik (ügyfélkör kiépítése és bővítése 1000-el) miatt tudják fenttartani a megrendeléseik mennyiségét. És vannak a többiek. Akik csak panaszkodnak. Akik arra fogják, hogy ez egy ilyen szakma. De amikor névjegyet kér tőlük az ember, kiderül, hogy még ilyenük sincs. Pedig fontos, mint ahogy arról írtam is korábban.

A diagrammon szerintem túl kicsi a marketingra fordított idő. Viszont  elég lehet, de csak akkor, hogyha az ember jól használja ki azt az 5,9%-ot. Persze a többi tevékenység is fontos. Fotónyomatok rendelése és az albumterv helyett videósoknál még ott van a forgatókönyvírás, rendezés, sminkes, fényelés...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://provagy.blog.hu/api/trackback/id/tr195023230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása