2013.01.17.
13:45

Írta: tordafilm

Mégegy unalmas Time-Lapse videó… Vagy mégsem?

A kérdés hamar eldőlhet, hogyha megnézed ezt az egy perces videót:

Általában tetszenek a Time-Lapse videók, még is úgy gondolom, hogy a legtöbből hiányzik valami. Nem kapják el a ritmust, túl hosszúak, nincs meg bennük az a valami plusz: nincs bennük csavar, hiányzik történet, vagy nem raknak bele semmi meglepőt. Persze van úgy, hogy a látvány magáért beszél, de sokszor ennyi mégis kevés.

Mit tudnak ezellen tenni a profik? Érdekesebb témákat választanak, esti égboltot, felhőket felülnézetből vagy embereket akik különféle formákba rendeződnek. Vagy pedig az évszakokat váltogatják, miközben a vonat elejéből kameráznak. Így volt ez a fenti videó esetén is...

Gyönyörű (nem unalmas) videó… Ennyi. Lenne, hogyha a készítők nem rakták volna fel az egész nyerset a netre. Így támogatják a lelkes videósokat, akik ezáltal elkészíthetik a saját videójukat a 4 nyersanyagból; tél, tavasz, nyár, ősz. Mellé a GPS koordinátákat is le lehet tölteni, torrent segítségével.

Bónuszként online mixelhetővé tették az anyagot, bár ez még béta állapotú. Nálam nagyjából jól működött, ITT lehet szórakozni vele.

Ja, és még valami: A játékunk MA fejeződik be…

Egy szürke, fa mintázatú iPhone 5 tokot sorsolok ki azok között, akik értelmesen hozzászólnak (értsd: nem spamelnek) a Provagy blog bejegyzéseihez. Úgy hogy hajrá, sok szerencsét mindenkinek!

A nyeremény:

img_8191_1.jpeg

Szólj hozzá!

Címkék: videó Time-Lapse

A bejegyzés trackback címe:

https://provagy.blog.hu/api/trackback/id/tr955023494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása