2012.12.02.
12:48

Írta: provagy

DJI Phantom Quadcopter készen áll a felszállásra

A DJI Phantom az első olyan légi filmezéshez való Quadcopter, ami egyből - bárminemű konfiguráció nélkül - működik. Nem csak szép és ergonómikus, de olyan technológiák vannak benne, mint a Naza-M robotpilótarendszer, ami a GPS-szel társítva igazán folyamatos és stabil repülést tesz lehetővé. A szerkezethez természetesen jár a hozzávaló RC távirányító is.

A kompakt dizájn lehetőséget ad arra, hogy bármikor elvihessük magunkkal a kirándulásainkra. A GoPro csatlakozás által gyönyörű felvételeket lehet készíteni. Itt már tényleg csak a képzeletünk szabhat határt. Meg persze a pénztárcánk, ugyanis nem olcsó mulattságról van szó. A 679 dollárba kerülő masináról több információ a DSLRPros honlapján található meg.

1 komment

Címkék: gopro

A bejegyzés trackback címe:

https://provagy.blog.hu/api/trackback/id/tr814942746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

telegdyd 2012.12.04. 15:30:37

Ez a videó borzasztó :D

De amúgy nem olyan drága dolog ez, ha tényleg kompromisszumok nélkül nyújtja azt amit írnak róla...
süti beállítások módosítása