2012.12.12.
23:29

Írta: provagy

Slider Plus - Slider reinvented

A Slider újrafeltalálva nem hangzik olyan jól, úgy hogy inkább maradok annál az angol szónál, amit 3 napja már láttam. Mégpedig egy ilyen rejtélyes képen:

Slider-Image.jpgSikerült felkeltenie az érdeklődésemet az, hogy vajon miben tud az edelkrone újat mutatni? Hát csupán abban, hogy ez a kis 30 centis slider 60 centi mozgást tud elérni, és mindezt csak egy darab tripod segítségével (nem dől el, nincs szüksége kettő tripodra).

Screen-Shot-2012-12-12-at-7.23.54-AM.png

Én abszolút egyetértek az Edelkrone kijelentésével. Továbbá olyan finomságok is vannak ebben a kis eszközben, hogy a slider nem lóg bele a kamera látóterébe. Még több információt és képeket megtalálhattok az Edelkrone honlapján. Slider Plus termékoldala (kattints ide)

Szólj hozzá!

Címkék: slider

A bejegyzés trackback címe:

https://provagy.blog.hu/api/trackback/id/tr434962496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása