2013.01.09.
09:41

Írta: tordafilm

Devin Graham Magyarországon forgatott

A világ egyik legismertebb videósa (több mint 700 000 feliratkozó és 134 millió megtekintéssel) tavaly nyáron eljött a kishazánkba, hogy a Face Team tagjait levideózza. 2 napot töltöttek egyébként nálunk. Ennyi idő elég volt nekik (Devin Graham Lindsey Starlinggal együtt forgatott, és vágott), hogy összehozzanak egy ilyen jó videót. Lassítások, steadycam-es felvételek, gyönyörű színvilág és néhol osztott képernyős videók is hozzájárultak ehhez a szemet gyönyörködtető eredményhez. Idáig Devin összes videóját láttam, - érdemes megnézni mindet - de ez biztos hogy a legjobbak között van. 

#update1: válaszolt a gratulációmra: "Thanks so much, sorry we missed ya, I'll be back :)" 

#update2: A Face Team így ír a készítőről:

"Igen, Devin egy fantasztikus figura. Már az egész lénye magával ragadja az embert. Valóban munkamániás, amíg hazánkban tartózkodott, szinte alig aludt, minden nevezetességet látni szeretett volna és minden helyre magával cipelte a csapatot is.

Művészi látásmódja és hihetetlen dinamikája lehet az, ami miatt a videói sikeresek.

Meg persze a lelke, mert az minden alkotásában jelen van.

Nagy szerencsénk van, hogy érdekesnek találta a csapatot, bár ezzel a külföldiek általában így vannak... Útiköltséget szállást és étkezést fizettünk neki és a barátnőjének a videó elkészítéséért cserébe.

Nálunk persze más volt a helyzet a gyorsasággal, ugyanis májusban forgattuk le a videót. Az ok egyszerű, a Britains Got Talenttel kötött szerződés egy évre letiltotta a csapat ilyen tevékenységeit arra hivatkozva, hogy majd ők szerveznek nekünk fellépéseket, videókat.

A videó mostani megjelenése is rengeteg utánajárás, ügyvédi munka eredménye, de legalább megvan.Nagyon örülünk neki, hogy elkészült végre, és még több ember ismerheti meg munkánkat a nagyszerű DEVIN GRAHAM tolmácsolásában.

Face Team"

#update3: Folytatásként írtam egy cikk magáról Devin Grahamról

#update4: 4 nap alatt már bőven 3 millió felett jár a nézettsége. Eszméletlen!

1 komment

Címkék: videó Devin Graham

A bejegyzés trackback címe:

https://provagy.blog.hu/api/trackback/id/tr525007743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Flankerr 2013.01.10. 11:18:18

Aztaszentségti.. na ez színvonal, minden értelemben.
süti beállítások módosítása